Política de privacitat

Aquesta política de privacitat constitueix el marc jurídic que regula l’ús del lloc web www.traduccioicorreccio.cat. En concret, detalla l’ús i tractament de les vostres dades de caràcter personal com a usuari del lloc web, ja que en accedir a www.traduccioicorreccio.cat passeu a tenir la condició d’usuari d’aquest web (d’ara en endavant, l’«usuari»).

Aquest lloc web és titularitat d’Helena Borrell Carreras, amb adreça al Regne Unit (Flat 13, The Zone, 94 Whiteway Road, BS5 7QX, Bristol).

Al lloc web hi trobareu a la vostra disposició política de privacitat en català perquè la pugueu consultar, arxivar o imprimir en qualsevol moment. És possible que variï amb el temps com a conseqüència de canvis al web o de novetats legislatives o jurisprudencials. Per això, ens reservem el dret a modificar-la.

FINALITAT DEL TRACTAMENT

Les vostres dades només es faran servir per informar-vos sobre els serveis que ofereix aquesta empresa a través qualsevol mitjà de comunicació, com el formulari de petició d’informació o el correu electrònic. Així mateix, informem que no fem servir aquestes dades per enviar comunicacions comercials per correu electrònic no sol·licitades o no autoritzades expressament i prèviament per l’interessat.

CONFIDENCIALITAT

Ens comprometem a complir l’obligació de secret de les dades de caràcter personal i el deure de guardar-les de forma confidencial i adoptem les mesures necessàries per evitar-ne l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, tenint en compte en tot moment l’estat de la tecnologia.

SEGURETAT DE LES DADES

Garantim l’adopció de les mesures oportunes per assegurar el tractament confidencial d’aquestes dades. Per això, hem implantat totes les mesures de seguretat tècniques i organitzatives necessàries que garanteixin la integritat, confidencialitat i disponibilitat de les dades personals facilitades per l’usuari.

INFORMACIÓ SOBRE COOKIES

Utilitzem galetes (cookies) en la navegació de l’usuari pels seus llocs web per millorar la navegació.

Una galeta és un fragment d’informació enviat des d’un servidor de pàgines web a un navegador que pot ser retornada pel navegador en posteriors accessos a aquest servidor. Aquestes galetes s’associen a l’usuari anònim i al seu ordinador i no proporcionen per si mateixes ni el nom ni els cognoms de l’usuari.

Tipus de galetes:

— Galetes de registre: per identificar l’usuari que ha iniciat sessió.

— Galetes analítiques: per obtenir informació relacionada amb el mesurament de l’audiència.

— Galetes sobre geoocalització: donen informació sobre la ubicació geogràfica de l’usuari.

L’usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador perquè tingui informació de la recepció de galetes, amb la possibilitat, si ho desitja, d’impedir que s’instal·lin al seu disc dur. No obstant això, per accedir al lloc web no cal que s’instal·lin galetes.

Segons el tipus de navegador que utilitzi l’usuari pot desabilitar l’ús de les galetes a:

— Chrome: Configuració > Configuració avançada > Privadesa i seguretat> Configuració del contingut.

— Firefox: Opcions > Privadesa i seguetat.

— Edge: Configuració > Configuració avançada > Privadesa i serveis.

— Safari: Preferències > Privadesa

 

 

0 respostes

Deixa una resposta

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *